Zajišťujeme celodenní stravu pro klienty ve vlastním stravovacím provozu
V současnosti máme ve stravovacím systému zavedeny čtyři varianty stravy. Varianta č. 3 - racionální, varianta č. 2 - šetřící, varianta č. 9 - diabetická a varianta č. 9/2 - diabetická šetřící. Každá z uvedených variant je připravována i jako mletá a mechanicky upravená (MUS). Ostatní varianty a alergie na potraviny jsou řešeny s nutriční terapeutkou individuálně, zejména úpravou jídelního lístku. Stejný postup je při individuálním plánování stravy.
Jednou za dva měsíce provádí ošetřující personál u klientů nutriční screening, jeho výsledky konzultuje s nutriční terapeutkou a dle potřeby pak dochází k úpravám jídelního lístku.
Jídelní lístek je sestavován jedenkrát týdně a je vyvěšen na nástěnce na každém oddělení, v případě zájmu na pokojích klientů. Nutriční terapeutka dbá na dodržování vyvážené skladby stravy.